2019 yılında terazilerinde damga işlemi yaptıracak eczaneler hakkında....

Son muayene ve damgası 2017 yılında yapılmış olan (muayene tarihi her ne olursa olsun) hassas terazileri kullanan eczanelerimizin dikkatine.

Hassas terazilerin her 2 yılda bir muayenelerinin yapılması gerekmektedir.  Müracaatta bulunmayan eczanelere Uşak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2.600 TL idari para cezası uygulanacaktır.  Konu ile ilgili 2017 yılında damga yaptırmış eczane listesi ekte olup muayeneler Arslan Elektronik-Ali Arslan (Afyonkarahisar) yetkili muayene servisi tarafından Ocak, Şubat ve Mart ayları içinde terazi beyanname evrakı ile eczanelere gelinerek yapılacaktır.  İlgili listeden terazisini değiştirmiş olan eczanelerin Uşak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne bilgi vermeleri gerekmektedir. İl Müdürlüğü Telefon Numarası: 444 61 00

2019 yılında terazisi damgalanacak eczanelerin listesi aşağıdadır. Odaya herhangi bir evrak gelmesine gerek yoktur. Arslan Elektronik tarafından eczaneler dolaşılmaya başlanıldığında beyanname Ali Arslan tarafından verilecektir.

../resim/2018/1FB_terazi1212.pdf