ODAMIZDA UYUŞTURUCU MADDE VE UYARICI İLAÇLARLA İLGİLİ TOPLANTI DÜZENLENECEĞİ HAK...

Değerli meslektaşlarım malumunuz üzere ilimizde uyuşturucu ve uyarıcı ilaçlarla ilgili(başta pregabalin) Emniyet Müdürlüğü,Sağlık Müdürlüğü ve Odamız işbirliğinde önemli çalışmalar yapıldı, yapılıyor. Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü narkotik büro ve Kom Müdürlüğü eczacılara yönelik olayın resmi,hukuki ve mesleki boyutunu anlatan bir bilgilendirme  toplantısı yapacak. Eczanelerde neler yapıldığı, suistimalin önlenmesi ,özellikle personel kaynaklı sıkıntılar yaşandığında hemen yapılması gerekenlerle ilgili bu  toplantıya katılımınız çok önemli. 06/08/2019 Salı (yarın)saat 13:00 da olacak akredite bir toplantı katılım durumunuzu odaya bildirmeniz gerekli. Toplantıya katılan meslektaşlarımızın kaydı da tutulacak. Herkesi bekliyoruz.

ECZ. OĞUZ KAĞAN ŞAHİN
                                                                                                                                          BAŞKAN