HASSAS TERAZİLERİN DAMGALANMASI HAKKINDA....

Son muayene ve damgası 2016 yılında yapılmış olan (muayene tarihi her ne olursa olsun) hassas terazileri kullanan eczanelerimizin dikkatine.  Hassas terazilerin her 2 yılda bir muayenelerinin yapılması gerekmektedir.

Müracaatta bulunmayan eczanelere Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 2.101 TL idari para cezası uygulanacaktır. Konu ile ilgili 2016 yılında damga yaptırmış eczane listesi ekte olup muayeneler Arslan Elektronik-Ali Arslan (Afyonkarahisar) yetkili muayene servisi tarafından ocak ve şubat ayları içinde terazi beyanname evrağı ile eczanelere gelinerek yapılacaktır. İlgili listeden terazisini değiştirmiş olan eczanelerin Uşak Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne bilgi vermeleri gerekmektedir.

2018 yılında terazisi damgalanacak eczanelerin listesi aşağıdadır. Odaya herhangi bir evrak gelmesine gerek yoktur.Arslan elektronik tarafından eczaneler dolaşılmaya başlanıldığında beyanname Ali Arslan tarafından verilecektir.

../resim/2018/terazi1_001.jpg

../resim/2018/terazi2_001.jpg