Duyurular / 2023-2024 Dönemi Ferdi Kaza Sigortası Hakkında

19/08/2023

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığımızca, aidatlarını düzenli şekilde ödeyen Sandık üyesi meslektaşlarımız için Türk Eczacıları Birliği Artı Sigorta aracılığıyla ücretsiz şekilde yaptırılan sigorta hizmetleri mevcuttur.

Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı üyesi olan tüm meslektaşlarımız için 13 Mayıs 2023 – 13 Mayıs 2024 dönemini kapsayan Ferdi Kaza Sigortası AGESA Hayat Emeklilik AŞ ile yenilenmiş olup; ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, geçmiş dönemlerde aidat borcu bulunmayan meslektaşlarımızın 2023 yılı aidat borcu dikkate alınmamıştır.

Bu dönem Kaza Sonucu vefat ve Kaza Sonucu Maluliyet teminatları Ferdi Kaza Sigorta Poliçesinde 200.000,00 TL bedel ile yenilenmiş olup, yapılan sigortalar için meslektaşlarımızın Sandık birikimlerinden herhangi bir kesinti yapılmamaktadır.

Süreç içerisinde Türk Eczacıları Birliği Yardımlaşma Sandığı üyesi olup, aidat borcu ödeyen ve/veya Sandığımıza yeni üye olan meslektaşlarımız için de sigorta poliçelerinin düzenlenmesi işlemleri takip edilmekte ve güncellenmektedir.

Sandık üyesi meslektaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına Odanız tarafından da üyelerinizin borç bilgilerinin takip edilmesi faydalı olacaktır.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulması için gereğini saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Tahir Özelçi

Sayman

ÖZLEM ECZANESİ

Uşak Eski Devlet Hastanesi Karşısı