Haberler / Teb'den / SGK Protokol Revizyonu Toplantısı

Teb'den

SGK Protokol Revizyonu Toplantısı

Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği arasında 14.09.2023 tarihinde, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün revizyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya,

Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Ecz. Ayşegül Günbey Öztek, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanı Doç. Dr. Lütfiye Yasemin Gönder, Eczane Protokol/Sözleşme ve Mevzuat Şube Müdürü Ecz. Meral Aksoy Kalıpçı, Eczane Sözleşme/Protokol Şube Müdürü Ecz. Merih Dizici, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığından Uzm. Ecz. Nergiz Değirmenci,

Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Uzm. Ecz. Tahir Özelçi, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Rida Himmet ve Türk Eczacıları Birliği Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz. Derya Krasniç Kazaz katılım sağladılar.

ÇAKIR ECZANESİ

Özel Öztan Hastanesi Yanı

DEMET ECZANESİ

Atatürk Mah.2.Saçma Sok.No:3/B (Şekerevleri Mezarlığı)