Haberler / Teb'den / Yeni Dönem Protokolü Kapsamında Yapılan Düzenlemeler Hakkında

Teb'den

Yeni Dönem Protokolü Kapsamında Yapılan Düzenlemeler Hakkında

Yeni Dönem Protokolü Kapsamında Yapılan Düzenlemeler Hakkında

Yeni Dönem Protokolü Kapsamında Yapılan Düzenlemeler Hakkında

 

 

Birliğimiz ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında imzalanan yeni dönem protokolü kapsamında, protokolün 3.4 Maddesinde yer alan ekonomik düzenlemeler, 01.10.2024 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Medula Eczane Sisteminde, Eczacılarımızın, yeni protokol ile belirlenen ıskonto oranı, 2023 yılı hasılatına göre, Nisan ayı başından geçerli olmak üzere; yeni protokole göre Reçete Başı Hizmet Bedeli tutarları ise 22 Nisan 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere sisteme tanımlanmıştır.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından, Medula Eczane Sisteminde, Ek Fatura ile ilgili düzenleme yapılması sonrasında işlem yapılabileceği gibi; kullandığınız eczane otomasyon programında Toplu Kaydet - Toplu Aktarım seçeneği var ise, (Tebeos kullanan meslektaşlarımız, bu işlem için Toplu Aktarım seçeneğini kullanabilir) 22 Nisan 2025 tarihinden önce karşılanan reçeteler için bu şekilde aktarım da mümkündür.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nca yapılacak düzenlemeler ayrıca duyurulacaktır.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

 

 

YENİ ŞİFA ECZANESİ

Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağı Kar. 112 Acil Kar
Tel : 2276555

HUZUR ECZANESİ

Ulu Camii Otoparkı Karşısı Dülgeroğlu Oteli Yolu
Tel : 2270303

BAŞER ECZANESİ

Kurtuluş Mah. 1.Doğan Sk. No:8/A
Tel : 5022774
YATAN HASTA TURNİKESİ
SAĞLIK Sıradaki
ERİTROPOİETİN - DARBEPOETİN
ERİTROPOİETİN - DARBEPOETİN
YÜKSEL Sıradaki
SOSYAL HİZMETLER TURNİKESİ
SGK KAN ÜRÜNÜ TURNİKESİ
VİTAMİN Sıradaki
CEZAEVİ TURNİKESİ
AKŞAHIN Sıradaki